Létrehoztam, hogy megmutathassam. Magamat. A munkáimat. Hogy megismerd mik születhetnek fonalak és tűk találkozásából. Mindegy, hogy horgolótű, vagy kötőtű. A lényeg, hogy készítsd, és szeresd. Az első láncszemtől az utolsóig. Hiszen az elkészült munka egy kicsit Te vagy. Amíg készül csak rá figyelsz. Még ha nincs is a kezedben, a fejedben akkor is ott csücsül. Várja, hogy újra kézbe vedd, és növekedhessen, születhessen. És az az öröm, amit elkészültekkor érzel. Felülmúlhatatlan. Leteszed, megnézed, kezedbe veszed, simogatod, mustrálod, elhelyezed a fotózáshoz, és végül elbúcsúzol tőle...És máris azon kezdesz gondolkodni, hogy mihez kezdjél, mit készítsél. Hajt a vágy, hogy újra alkoss.

2014. július 15., kedd

Egy újabb pingvin, de ő Queen lesz :)

Elkezdtem Lánynak is egy pingvint. Már régóta kéri saját használatra egyet. És most kezdett nagyon aktuális lenni, hiszen az óvodai jel választásban ott tartunk, hogy a süniről átnyergeltünk a pingvinre. :)
Nem tudja, hogy mit készítek, és még meg sem kérdezte, hogy min ügyködök. A képen már látszik, hogy a kobak készen van, és az a téglalaphoz hasonló forma lesz a popija, szóval, már készül a test. 


A pingvin mintájáról és a fonalról itt olvashatsz bővebben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése